LUSSE!

ska kattsingen heta:]

Min mage kurrar sönder, och torggrillsgubben på stan SNÅLADE JÄVEL med dressingen då jag köpte mig en hammis för att klara dagen! Hoppas han får en hemsk natt!

Bilduppladdningen funkar inte... bajsdator (sry ida!)

http://www.youtube.com/watch?v=toUjdJT-SRA

Att länka funkar inte heller! Vad är detta för skitdator?!?!

Aja, njut av denna tills vi hörs imorogn eller om hundra timmar...

FRED

en liten till grej sådär

Har under hela mitt liv hajjat till då jag sett någon film då de reser i tidsmaskiner. Har tänkt att ifall det skulle kunna vara möjligt så... *nej, nu blev det jobbigt, glömde bort vad jag tänkte på, fan*
Så har det varit i princip varenda gång, men nu under filosofi-kursen har det klickat till igen!

IFALL man ska kunna resa i tiden så måste allt vara ett evigt nu, ett konstant varande. Allting är liksom hela tiden, och tiden, ja, det är bara ett påhitt vi människor kommit med, för att ha lite mer ordning på våran så kallade "vardag".
Och jaha, vi ser ju hur allt rör sig, och hur saker förändras och vi känner värme och kyla om varannat. Ser hur folk föds, äter, springer och dör, hur ska det förklaras? Jhygy9 tyckte tydligen katten, men enligt Parmenides så är allt det där sinnesintryck. Allt är alltså en illusion, allt du tror händer, händer egentligen inte. Det du läser just nu är också bara något din hjärna tror sig läsa. Du ska inte lita på dessa intryck,  utan bara förlita dig på ditt förnuft.

Dock så blir det ju lite komplikationer om man helt ska tänka på det här sättet, alla kan ju då gå runt och sakna mening med livet, och bli jätteegoistiska och bete sig som svin. Att handla med ett gott samvete hade nog inte varit så dumt. Kommer då ett dilemma så får vi lösa det så gott som möjligt.

Herrå.

Bland det värsta jag vet är...

...då mina syskon väcker mig på mornar som jag verkligen inte har någon livslust kvar på, och säger åt mig att göra en massa sysslor.
Rensa kattlådan och mata den lille stackarn samtidigt som jag fryser som en idiot och bara känner att sömnen gärna kunde få hålla om mig en timme till.
Aw, misse sprang in med huvudet före i buren, som var stängd. Nu piper han efter uppmärksamhet, kanske borde mata honom trots allt.

Ska till stan om 2,5h, har dock inte så mycket planering för dagen, kanske träffar Hanna ett tag. RING GÄRNA!

FRED


Justja! Jesper har satt upp våra bilder på Medan nu, ska försöka hinna dit innan bussen går och se hur bilderna blev!

Alltså

Som sagt så har jag ju skaffat min katt lite så där i smyg, utan att fråga mamma eller så. Då mamma och Linnea kom hem idag så var det första mamma frågade då jag visade upp katten "Vad är det där?!".
Ba ah, tror att det är en fågel, eller kanske en parkbänk, är lite osäker...
Ibland känns det som om folk verkligen snackar innan de tänker efter.
Smartlovjo<3

Jag och Ida skulle köpa godis åt Lucas igår. Vi hade för oss att det skulle kosta 4,90kr/hg, och Lucas sa att vi skulle köpa jätteeemycket, typ ett kilo eller så. Vi fick med oss en hundring och tänkte att vi kunde köpa en cola till oss själva för det, lite i smyg sådär.
Då vi tagit godiset (som kostade 7,90 tydligen) och fått allting "in-scannat" så ser jag att det kostar 31kr. Då dyker ju geni-sidan hos mig fram och säger till expediten att "Oj, det var visst billigt godis ändå! Haha, annars hade väl det här kostat jättemycket!"
Expediten tittar då lite konstigt på mig, sen verkar hon fatta vad som är fel, och säger "OJ, måste ha slått in fel kod! Det är tur att ni Norsjöbor är så ärliga av er!"

75kr blev det! ALLTSÅ

.........................

missekisseDet här är min nya kärlek ♥

Nattsnack

Igår efter bion(2012 (Y)) tog jag bussen hem till farmor och sov där.
Jag vaknade i morse av att farmor frågade mig någonting.

Farmor: Har du pratat något med pappa?
Jag: Ja, det har jag!
Farmor: När då?
Jag: Igår kväll/i natt, lite svårt att avgöra.
Farmor: Vem var det som ringde halv sex i morse då?
Jag: Det var någon med dolt nummer.
Farmor: Då tycker jag att du tar reda på vem det var som ringde så snabbt du kan, ifall det är möjligt!
Jag: Men det går inte när det är dolt nummer!
Farmor: Nähe, men vad snackade du och pappa om?
Jag: Minns inte riktigt, vi snackade inte så länge.
Farmor: Säkert att ni ens snackade med varann?
Jag: Ja! ...... eller det kanske bara var nåt jag drömde..........

HAAhaha, alltså jag har inte snackat med pappa sen i lördags, och har inte den blekaste varför jag sa sådär!
Och det som "ringde" halv sex var ett sms...


FAN

12.08
Hanna ringer.

FAAAAAAN, försovit mig i 4 jävla timmar

Ja.

Kändes som om det inte kunde börjat sämre... Nu ska jag duscha, och sedan försöka lifta till stan, som nu börjar bli till en allt för dålig ovana ;<

FRED


HAHA

Linnea kommer ner till mig och ber om att jag ska rätta hennes engelskauppsats...

"Her eyas was starring in to the forest. Suddenly she hearda strange noyes. She loocked back and saw a big black man running into her. Maggie started too run. It is black and cilly(kyligt) the branches smasched in her fasce. She loocked back and saw the black man comming too her faster and faster. She cand(couldn't) see waht it was but it loocked that it was a man. Suddently she tripped on a stone.
The man toocked up a kniwe and Maggie screeamed like a pig! When the cold kniwe phuched in too her brest. Her eyas was starring on the black man. Youst befor she dide, she saw that it was her father."

- Lovisa, jag är faktiskt bäst i min klass på att stava på engelska!
Moving away

Idag har jag nog gjort typ absolut ingenting vettigt alls.
Pratat rätt mycket med mamma, och det verkar som om jag kan bli inackorderad i stan efter jul, om Göran och hans fru går med på det.

Funderar på att gå en långpromenad nu, känns som om det behövs! Någonting som också behövs är lite bättre mående, just nu känns det som en jävla karusell alltihop. Det roliga är att jag vet hur det fungerar i hjärnan, man blir lättare mottaglig av negativa grejer, då man själv är inställd på det, men det är jävligt jobbigt att stå emot då man är mitt inne i det. Får försöka glädja mig åt de där små ljusglimtarna, som filosofin menar är den äkta lyckan.
Just nu får mamma göra mig glad!

FREDFör dig verkar bara lögnen finnas kvar

Ikväll har vi varit på 10års-middag hos Maria, var skönt att få komma undan lite. Somnade dock under Robinson, och vaknade med världens ångest. Det känns som att det här vädret drar ner mig till botten, och kollar man runt lite så verkar det vara så för rätt så många.

Nu ska jag snart lägga mig och se färdigt Mord i Sinnet, som jag började med för några dagar sen, men först - fika!

FRED


Om trettio år kommer jag vara som dig, om jag inte står emot. Jag förstår precis varför du beter dig som du gör, och det gör mig så jävla rädd.

Ta aldrig ut några känslor i förskott, det sårar dig bara mer i vilket fall


HAHAH dessa söta små intellektuella barn :*

hanna säger:
Robin Andersson
"Åh fan, du var med mig helt underbart intellektuell."
haha ingen komplimang...
hanna säger:
locisa
vad är intellektuell
säg inte
att jag har skrivit de
sch
Lovjo säger:
"vafan är intellektuell?" - ekman

HAHAHAHHAHAHA

jag: vad tror du att intellektuell betyder?
ekman: att man inte är aktuell

u had me at hello

2017

Mamma: Ni borde utbilda er till någonting inom kommunen! År 2017 kommer 1/3 av den redan befintliga personalen fördubblas (nåt sånt)
Jag och Jessica: Haha, jasså?
Mamma: Ja! Du Jessica, du kan bli socialsekreterare, och Lovisa får vara socialfall. Då får du ta hand om henne!

Himla fin jargon inom familjen.


Här smugglar vi kattungar

Har funderat rätt länge (sedan melle dog:(:(), på att köpa en kattunge, men eftersom jag inte tror att mamma skulle tillåta det, så ska jag smuggla hem en i smyg, och sedan låta henne bli kär i den på nåt sätt...

Jag har inte gjort någonting vettigt idag. Vaknade ett, har suttit här sen dess. Hoppas att Ekman vill hitta på något ikväll, annars kommer jag ruttna fast på den här stolen.

FRED

någonstans

ångan omkring dig svider i mina ögon
det bränns men du märker det inte själv
någonstans någongång kommer du att inse
att du själv förorsakat allt ditt lidande
men än så länge är du förblindad
av din egen existens
Ida slingade mitt hår igår och jag är skitnöjd!
Hade sönder en spegel idag, så lär säkert ha otur skitlänge:(:( Eller så har den halkat över till min lillasyster, för hon fick åka in till Skellefteå och röntga foten ikväll för att de trodde att den blivit bruten. Dock så var det falskt alarm, och det tyckte jag och Lucas var himla onödigt.

Nu ska jag lägga mig och se Mord i Sinnet.

FRED

Solen sände ner dem till jorden, av medkänsla.

Ute i sista stund, igen. MÅSTE skärpa till mig, annars ser min framtid inte så ljus ut, enligt mamma.

Mina utslag har expanderat, nu har jag även röda prickar på benen. Men det behöver väl nödvändigtvis inte vara för att jag åt ytterligare tre klementiner efter middagen? Kan ju vara överkänslig mot något helt annat också, typ historie-fördjupningar och sånt.

Nej, back to work.

Herrå!


Tänkte att den här bilden skulle förmedla något tänkvärt, men är osäker på om budskapet når ända fram.

överkänslig


+

=

på magen:(:(:(

aouå eiyäö

Vaknade 13.24, tog bussen in till stan 14.05. Mötte upp Kevin, käkade en jätteäcklig pizza (som bestod till hälften av paprika, vilket jag avskyr!) på Dallas. Gick till Frasses och satt där med Robin och tittade på då han åt. For sen till Max för att få skjuts hem igen. Önskade att jag vore död i en timmas tid, medans tre 10-åringar satt och skrek hejdlöst i baksätet. Sen dess har jag typ sett tv och en halv film.In Dreams

För ungefär åtta år sedan såg jag och pappa en film som handlade om en kvinna vars dotter blev kidnappad. Med i filmen var också en sinnessjuk man och äpplen.
För några veckor sedan blev jag påmind om den här filmen, ville absolut se den, men hade ingen aning om vad den hette. Jag började söka på google någonting i stil med "Film flicka kidnappad psykiskt sjuk äpplen", och som ni kanske förstår så blev det inte mycket till resultat. Istället drog jag hem ett par andra random-filmer, och nu då jag och min lillasyster sätter oss för att se en film så trycker vi igång en av dem, och sjukt nog så ÄR DET JUST DEN FILMEN.
Det här var verkligen det sjukaste på länge.Herrå

Det är fredag den trettonde

...och min mamma fyller år idag. Hon anser att det är en lyckodag. Det hopps jag att hon har rätt i, för jag har psykologiprov om 2 timmar.
Mami fick förresten ett 6-pack ägg och en äggkokare i present. Hennes min var oslagbar då hon först öppnade äggenpaketet.


HAHAHHAHA

hanna säger:
du jag och kletman var på nån marknad
det fanns massa halsband osv
så fick jag 150 kr av pappa för att köpa blommor
då köpte jag ett halsband
sen vart jag så rädd
att jag började springa
och då blev eka jättearg på mig
och började springa efter
sen helt plötsligt hade jag joggingkläder på mig
sen var det en sjö
med en grej under vattnet som man kunde gå på för att komma till andra sidan
men jag ahde så mycket panik att jag missade dendär grejen
sen var ju eka en bit bakom mig
så skulle jag "styla" för han eller vare nu var
för jag började leka säl
och gjorde volter under vattnet
sen fick jag mig inte upp
jag visste inte vad som var upp och ner
så kom han och räddade mig
och vart ännu argare
skulle döda mig

Lovjo, pluggar jättemycket säger:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHA
aHAHAh
ahAHHAhaha

If we group together and made a bigger hope

Jag och min syster är hos pappa och har även farmor på besök. Jag och Linnea sitter och ritar teckningar, och då jag börjar rita ett guldkors med höstlöv runt om, som jag ska skicka till Lisbeth för att hon fyller år, så rycker min syster av mig både min teckning och pennan jag håller i. Dessutom börjar hon förstöra en rosa-svart skål som jag målat, genom att klottra sönder den med en massa fula figurer. Då hela bråket är igång så hör jag en avlägsen röst som säger "Lovisa?" upprepade gånger.
Helt plötsligt är jag vaken. Väckt utav pappa dessutom, kan inte ens minnas sist han väckte mig, måste vara något år sedan nu. Lite lustigt också att man kan drömma så att det känns så himla verkligt. Igår drömde jag också något tokigt; Min faster stod och lagade mat, och skulle snabbt visa mig ett vägguttag, och på uttaget så låg det en grön lins. "Den här gör så att det stinker kattpiss i hela köket!" var vad jag kom ihåg att hon sa. Liksom jaha, ta bort linsen då???

Ekman kom hit igår i alla fall, med en påse godis(♥!!). Undrar ifall han hade kul då han var här, för själv satt jag djupt försjunken i historialäxan. Eller ne, satt mest och snackade bort tiden.

Oj, mammas mobil. Den tjuter. Palla glömma den hemma för övrigt... "Lunch på medan kl 12".Saknar dig :( :(

Jag har precis tappat bort mig själv, igen

Hur kunde det gå så fel? Ett knäpp med fingrarna, och plötsligt är allt precis som det verkligen inte får vara.
Grattis på farsdag, pappa! Vi ses nog på tisdag.plugghäst

Måste läsa 130 sidor historia och 50 sidor psykologi tills imorgon. Har även fysik och filosofi som jag  måste kolla igenom ett par uppgifter till. Låter det inte lockande? Kanske till och med så lockande att någon får lust att göra jobbet åt mig? Isf kan ni ju kontakta mig snarast (så att jag inte hinner börja i onödan).

HAHAHAHA DU SER DELS UT SOM EN PLUGGISJÄVEL
OCH SAMTIDIGT SOM EN HET SAK FRÅN AMERICAN PIE
/Challe

Får höra skitofta att jag är lik Sarah Chalke, och tydligen väldigt mycket på den högra bilden.

FRED

chat with strangers

You: Wanna make babies?
Stranger: HELL YES
You: 5000 babies?
Stranger: over 9000 babies
You: Oh, come over!
Stranger: well i would love too happy camper
You: f/m?
Stranger: m
You: Oh...
Stranger: your a guy! i knew it was too good to be true :'(
Stranger: oh well it doesnt matter im sterile and have aids anyway
You: HAHAHA, im a girl
Stranger: OH WAIT
Stranger: I TAKE IT BACK
Stranger: NOT STERILE
Stranger: LACKING AIDS
Stranger: HONEST
You: HAHAHAHAHAA
Stranger: how old are you?
You: How old do you want me to be?
You: 17 tbh
You: but i can pretend to be older!
Stranger: oh
You: and you?
Stranger: 13
Stranger: but i can be older too
You: Hahahahaha
Stranger: ahh come on, gimme a break :'(
Stranger: oh yeah where you from?
You: Whereever you want me to come from
Stranger: oh
Stranger: no rly, where you from
You: Sweden
Stranger: yay
Stranger: assisted suicide

Du fastnar perfekt i min polaroid

Pluggade psykologi till efter fyra i natt. Tog dessutom den tidigare bussen till skolan, för att kunna sitta där och läsa in i det sista innan provet, men sätter mig och snackar med Simon och Petter ett bra tag istället.
Då det är typ en timma kvar innan provet så märker jag att det är mörkt i KGs arbetsrum. Kommer även ihåg att han var sjuk i tisdags.
JAHA, alltså är han hemma idag med. Alla hans lektioner är inställda och jag har slutat för dagen, utan att ha gjort någonting vettigt alls egentligen.
Går då till Elarnas klassrum och sitter där och minglar i en och en halv timma, sen följer jag Virre till stan och går sedan runt med Challe och en masssssssaaaaaa andra tills bussen avgår hemåt. Men innan det råkar jag släppa en cola-burk på golvet inne på CK så att en kille får all skit för det. Har jäääättedåligt samvete för att jag blev tvungen att springa till bussen och låta honom bli utskickad därifrån :( Så förlåt!

Nu ska jag iväg till Felicia och titta på Idol, och säkert någon film också. Och imorgon förljer jag med Ekman till stan, redan klockan NIO på morgonen. Haha, jag och min sömn kommer inte överens kan jag lova.FRED

Det svider i mina öron då musiken tar slut

Bad mamma igår att väcka mig halv nio. Det gjorde hon.
MEN jag somnade om och vaknade kvart över 12, vilket betyder att jag missat senaste bussen som går till stan under skoltid.
Istället har jag suttit här och tänkt att jag ska plugga, men vet ni vad problemet är? Då jag har något jag måste göra så kommer jag på att jag har hundra andra grejer som är jätteviktiga som jag måste göra istället. Typ ringa mormor, skriva ett tack-brev till pappa, rita lite i paint och titta på då min lillasyster spelar tv-spel.
Har också väntat på att Malin ska ringa mig om klipptid. Trodde att jag skulle bli klippt vid 3, och i och med att jag inte blev det, så ändrades hela mitt schema för dagen.haha, risräv

FRED

japppppppp

Gav upp historian igår, får ta tag i den efter photoshopkursen ikväll. Kändes verkligen som om ni ville veta det där också... Har iiiingen aning om vad jag ska skriva, allt känns så tråkigt att berätta. DET HÄNDER FÖR LITE I NORSJÖ.
Såg förresten Järnets Änglar i natt, den var rätt fin. Lite sorglig, men man mådde bra av den då man sett klart den.


Det svider att bara stå och titta på.


Dienstag

Bland det värsta jag vet är då man kommer på något riktigt jävla bra, och då man ska framföra det så är det helt borta! Finns inte ett enda spår kvar.
Som nu, fick för mig en skitbra grej idag, och nu då jag tänker skriva ner det, så har jag typ värsta feta minnesluckan.
Vafan ska man ha dåligt minne till, om man ändå inte behöver det?


Igår sov jag hos denna brud. Blir att göra det typ 14 måndagar till, awesome!

Nu gäller historian, sen bär det av till Ekman.

FRED

blablabla
Första minuten kan jag inte annat än älska. Sista halvminuten är bara skräp.

Tidsoptimist?

Yes I aaaaam!

Jag tror alltså att jag kan skriva ihop 3-5 sidor historia tills imorgon, och samtidigt få det bra. Lär bli en halv sida, sen kommer jag med någon fin liten äcklig bortförklaring till min lärare om att "jag veeeerkligen haft så fullt upp under lovet, så kan jag inte få ta det till nästa vecka?".
Linnea sov över här igår. Filmen vi skulle se (Wallander - Cellisten), tryckte vi inte igång förrän jaa, vid halv tre, och tio minuter innan dess slut så stängde vi av den.
Trötta? Ja, lite.

FRED

RSS 2.0