Vad hade du väntat med livet som varit?

Gårdagen gick åt till att nöta på min novell. Skrev i princip ingenting, men om jag adderar alla ingenting som jag skrivit så har jag nästan fyllt ett A4!
Hur som helst, i går kväll när jag låg och lyssnade på musik fastnade jag för en låt. Tyckte att den passade in i min novell en aning (som, som sagt, handlar om en liten flicka med schizofreni), så jag berättade det för mamma i morse.
- Mamma, den här låten får jag värsta inspirationen från!
- Han skrev den ju till sin vän som var schizofren som sedan tog sitt liv.
STOR CHANS

Oddsen? Typ inga, men visst. Slumpen leker med en ibland.

Nu ska jag försöka fylla ett A4 till innan vi ska iväg till pappa. (HAHA, kommer skriva ungefär två meningar och sedan sudda ut den första för att den sög.)
down the line

Såg nyss The Ugly Truth med min lillasyster. Uhw, klarar inte av för känsliga filmer. Blir så uppspelt.
Den var hur som helst mycket bättre än vad jag trott - till skillnad från Ballerinas kladdkaks-kakor. Dom var absolut överskattade, men inte äckliga för den delen.

Nu ska jag se Fish Tank eller Shutter Island, har hört att båda är sjukt bra.

Är jävligt lättirriterad idag. Fattar mig inte alltid på folk. Och efter lite tankar hit och dit inser jag att det är helt förståeligt ifall folk inte förstår sig på mig heller, och då blir jag bara ännu mer irriterad. Rolig spiral, nej.

Aja, jag har i alla fall världens bästa kusin. Grattis på födelsedagen! ♥About you now

Kokade knäck när jag kom hem från skolan. Jag och Eric konstaterade att jag låtit "smeten" varit inne i micron aningen för länge, eftersom de inte gick att knäcka med fingrarna. (hällde smeten i muffinsformar, så att de blev stora men platta)(därav skulle det kunna vara möjligt att bryta dem i bitar)

Insåg även ikväll att min novell, som skulle handla om en tjej vars mamma var alkoholist, kommer gå åt helvete. Nu har jag istället bestämt mig för att skriva om en liten flicka med schizofreni. Det jobbiga är att bara tanken på historien får mig att rysa. Men jag har sjukt mycket motivation till att skriva den, och nu har jag även med en poäng i novellen, så jag hoppas att den blir så bra som jag tror att den blir!

Ska unna mig själv att lägga mig tidigt nu.
Herrååå


Btw så har jag en micro nu

Matteprovet gick fan jävligt bra! Är sjukt nöjd, fastän jag vet att jag inte får alla poäng (återstår bara att se). Har gruvat mig i flera veckor för det här provet och suttit uppe på nätterna och räknat, och nu är det bortgjort. SJUKT skönt!

Nu är det bara engelskan tills imorgon jag måste kolla igenom, och lite fysik bara för att inte ligga så långt efter. Efter det hoppas jag att Mattias kommer förbi igen.

På tal om det, vi såg Grotesque igår. Mattias hade hört att den var rätt äcklig. Det var den också.
Tipsar er om att inte se den. (Slutet var riktigt B dessutom).


Måste erkänna att jag saknar sommaren lite i denna kyla. Men bara lite.

oops

Efter fysiken idag såg jag hur Julia försökte snålåka hem till sig på sin kompis cykel. (Skrev först cykels kompis)
Såg att det såg rätt vingligt ut, så jag erbjöd mig att skjutsa henne istället (eftersom vi bor åt samma håll).
Sagt och gjort, men inte bara det, jag frågade ifall jag fick se hur hon bodde. Tänkte att "ah, men stannar väl en 10 minuter så där, sen måste jag verkligen hem och plugga".

NJA.

Typ fyra timmar blev jag kvar.
Liksom... 24 gånger så länge.

Nu ska jag försöka stressräkna en massa matte-uppgifter innan Mattias kommer förbi.

Herrå


Snabb fråga, när hann mitt hår bli så här långt?

Happyland

Igår råkade jag somna hemma hos Eric och vaknade efter ett-nångång på natten, så jag sov över där. I morse vaknade jag tjugo i nio och skyndade mig hem och duschade. Efter det tar jag fram osthyvel, smörkniv, glas och sked för att äta frukost innan jag cyklar iväg till skolan.

JAHA oj, mjölken slut! Ofta jag hann dricka upp den igår? Den var ju typ nyöppnad. Eller oj, FAN!

Den hade alltså stått framme på bordet HELA natten!
Tror ni att den luktade gott?

Nej, det gjorde den inte.

Och idag efter fysiken drog jag med mig Mimmie på stan för att köpa en kofta, men det blev lite halvstressigt, så istället för att äta nån konstig soppa (som jag tror är röd men alla andra tror är typ gul), så köper vi en macka på Subway.
HAHA! Justja, jag har kvar kakan i påsen, nu ska jag mumsa lite på den och dricka en kopp te.

Herrå


Novellskrivning

Vi har i uppgift att skriva en novell till svenskan imorgon.
Jag har suttit fram tills för en halvtimme sen och funderat fram och tillbaka på vad jag ska skriva om. Till slut bestämde jag mig för att skriva om en tjej som är olyckligt kär och sedan blir utnyttjad, eller what ever, har inte riktigt bestämt mig hur slutet blir än.
I alla fall - jag sitter och dricker te och ringer min kusin, som går i samma klass som mig, och frågar vad hon skrev om.
"En tjej som varit ute och träffar en ordningsvakt i parken som hon går igenom under natten. Han följer henne hem så att hon inte ska råka ut för någonting, och snabbt fattar hon intresse för honom."
Jag: "Åh, den verkar ju bra! Hur slutar den?"
Jag tar en klunk te och hör samtidigt Ida säga i andra sidan luren "Han mördar henne med en plastpåse!".

Sätter klunken i halsen och springer med handen för munnen in till köket och spyr lite. Roligt.

Aja, måste fan skriva nu. HerråååråråråTur i oturen. Verkligen.

Skulle egentligen ha tagit bussen till Bergsbyn igår, så jag hade en tjuga i jackfickan som jag skulle betala med. När jag gick över övergångsstället så fick Jocke syn på mig, så han skjutsade dig mig istället.

Då jag skulle hämta något ur jackan senare under kvällen, på festen vi var på, så märkte jag att tjugan var borta, men tänkte mer att "Ah, kanske tappade den någonstans", liksom inget mer med det.

Men när vi skulle följa Rebecka dit hon skulle sova så märkte jag då jag rotade i min väska att HELA MIN BÖRS VAR BORTA!
Inte första gången det händer heller - en gång i Göteborg, en gång på Balderskolan, och jag kände liksom bara "Fan, inte än en gång. Vem fan går runt i väskorna och tar ens plånböcker?"
Har ni tappat bort något värdefullt så kanske ni vet jag menar? Det var jävligt jobbigt iaf, men jag kunde ju inte göra något åt det heller, den var ju borta, och det hade varit jävligt många på festen, och flera som bara var förbi en stund. Helt omöjligt att hitta igen den.

Vi fortsatte efter en kort stunds svärande, och plötsligt kommer jag ihåg att jag har bankomatkort och icakortet i min innerficka i jackan, så en stor lättnad vällde över mig. Det enda då i börsen som "jag skulle förlora utav värde" var minneskortet till min mobil (som är på lagning), och en femtiolapp. Lite halvsurt så där, men som sagt, inget som man kan göra åt det.

Tror ni inte att hundra meter senare så ser jag min börs ligga där i ett dike? Liksom, stor chans att hitta igen den där. Och tur som fan att vi gick dit också, och vi letade ju inte ens efter den, utan bara liksom av "förbi farten". Tittade i den och det enda dom tagit var femtiolappen och tre starka huvudvärkstabletter. (Anar ju nästan vilken "typ" av människa som varit och snott den.)

Aja, ville bara dela med mig av det. Har fan lärt mig nu att på fest ska man verkligen inte lämna något värdefullt i fickor eller väskan, utan det ska man ha i bh:n. Fungerade ju skitbra med mobilen hela kvällen så.

Nu MÅSTE jag plugga.
Herrå

Valentines day?

Jag känner mig helt tom inuti. Någonting saknas, och det gör ont.
Jag tar inte hand om mig själv, och det gör att jag blir besviken på mig själv och då mår jag ännu sämre.
Vet verkligen inte hur jag tänkt mig att allt ska gå ihop, men jag måste verkligen ändra på allt som är just nu.I veckan har jag nog mer än vad jag någonsin haft tidigare.
Måste plugga till kursprov i psykologi (100 sidor), filosofiprov (43 sidor), läsa ut en bok (200 sidor kvar), skriva en novell (inte börjat), skriva en bokrecension och plugga till ett matteprov. Har också grammatikprov i engelska.
Allt detta är till på tisdag, förutom psykologin som är till fredag.
Får man ha 6 prov/inlämningar på en enda dag?
Men jag antar att jag får skylla mig själv för att jag inte gjort bort hälften tidigare.


Sleepless nights

Pluggade till 05:50 i torsdags (fredags), och då jag kommer till skolan och ringer min lärare så säger han "vafan, vi tar provet någon fredag framöver istället!"
Man ba mm, kul

På 3 nätter har jag sovit åtta timmar. Är rätt trött.


AS USUAL

...sitter jag timmarna innan läggdags och pluggar inför morgondagens prov.
Fan.

+ -
Jag fick VG i historia, även det för att jag inte gjorde sista arbetet i god tid utan istället tvärskrev ihop något på slutkampen. ALLTID likadant. Jag visar mig duktig på lektionerna, men utanför det så kan jag inte fixa mina måsten.
(Jag har prestationsångest, ni anar inte hur jobbigt det är då det inte går ihop.)

Kanske borde säga upp internet och tv-grejen så att jag har lite mer "tid över" till det viktigaste.

Herrå


Lilla fula teddybjörn

Igår kom Hanna, Frida och Caisa förbi hos mig. Hanna verkade jättekonsig (alltså utöver det vanliga), och då hon skulle gå så sa hon något i stil med detta;
"Alltså jag är så jävla ful, fyfan jag ser ju ut som en nallebjörn!"
Jag ba "Vadå, tycker du att nallar är fula eller?"
Hon "Jag sa nyss att jag såg ut som en sån, menar du att jag är ful?!"

HELT borta, och Caisa ba "Okej, måste dra nu innan dom stänger... Lovisa, vet du vägen till psyket härifrån?"

Har fortfarande inte fått veta varför hon ville ha vägbeskrivning dit, men aningarna finns ju där.

Nu ska jag plugga psykologi tills dess att mina ögon blöder, eller tills jag somnar.

FRED


Tre vita katter balanserar

Jag har precis valt mina kurser inför tvåan och trean. Fysik B, Matte D & E och Biologi A.

Slutsats: Jag kommer alltså inte ha varken något liv eller social kompetens förrän sommaren 2012. Och då har jag bara typ 6 månader kvar att leva innan världen går under.
Slutsats 2: Jag ska nog hoppa av skolan.


Jag är i New York

Fast ne, det var en luring.

Eric kom hit ikväll och såg Sisters Keeper. Trodde att den skulle vara känsloväckande, men inte SÅ känsloväckande! Höll på att börja gråta efter säkert 10 minuter. Tror ni jag grät i slutet? Ja. Sjukt.

Känner att jag hade lite tur idag. Ifall jag inte träffat Lisa på bussen så hade jag klivit upp som vanligt imorgon bitti (sjukt fult ord förresten, bitti - tja?), duschat och sedan rusat iväg till skolan. Tur att hon sa att det skulle bli skönt att vara ledig. Tur att jag har så bra minne att under hela den gångna veckan fått höra att vi har ledigt på måndag, men ändå inte fått in det. Tur, tur, tur.

Dags att sova känner jag, natti


Wopsi

Jag och min lillasyster satt precis och snackade på msn (och camade), så hon bad mig visa min lägenhet för henne.
Jag går då runt med datorn och visar allt, och då jag sätter mig igen så skriver jag "Såg du all disk?!"
Linnea (som är 13 och inte så van vid hur man är trevlig på msn): Ja
Jag: Vill du komma hit och diska?
Linnea: Hällre sorterar jag alla stenar på havets botten i storleks  ordning. Eller tvätter alla älgar i skogen, klipper alla elgar i skogen, gör frisyrer på dom. Målar deras hovar i glada färger sammtidigt som jag rider in dom och lär dom snacka estniska...

Jag som tyckte att jag hade lite disk. Måste kanske ta ett ryck.

(Som tidigare sagt är hon även väldigt bra på stavning och liknande. Eh, ja.)


Buenos Aires

Malin: Haha har du rent skaffat dig en liten farm här i bokhyllan? *pekar på några träfigurer*
Jag: Jorå, en afrikansk vilddjursfarm med zebror, giraffer, elefanter och noshörningar.
Malin: Ser som fint ut!
Jag: Min morfar köpte faktiskt dom i Kenya för några år sen. Han är där varje år!
Malin: Hahahaha, vadå, har han en tjej där nere eller?
Jag: Nej, han lagar tänder på små barn, typ. Och nu är han typ i Sydpolen.
Malin: Haha vafan gör han där?
Jag: Han ska titta på pingviner, men han är nog inte där än.

Känns som kul att min senile morfar är borttappad i Argentinas huvudstad. Varför är jag inte förvånad?
Kan det bero på det här?


Det är bara minnen för livet

Är på väg att få halsbränna känns det om. Jag som planerat att äta nudlar till middag! Det får jag alltid halsbränna av...


Det känns som att jag varit på avgiftning i tre veckor nu, från internet typ. Nu då jag fått det så är jag nästan ännu mer rastlös än utan internet, knäpp effekt. Och läxorna då? NJA, provet på fredag kan ju gärna få infalla typ om en månad istället. Samma med filosofin och psykologin och fysiken och svenskan och engelskan.

Blev hemma idag igen, men Malin kom förbi ett tag och fick med mig på arkitekturen, och så tur som vi brukar ha så fungerade ju inte datorn, så ingen som skulle redovisa kunde göra det, förutom en. Så jag fick lov att redovisa (skulle egentligen göra det på fredag), utan att ha förberett mig någonting!
Ritade typ mitt hus på tavlan och sa att det var gjort av trä (har ingen aning egentligen, men jag försökte låta säker) och pratade om våran bastu. Får väl göra bättre av mig nästa gång.
Och där var den lektionen slut. Hem igen och sätta sig här. Och nu har jag lika tråkigt som jag haft under två dagar typ.

Ska ändå göra nudlar nu, och dricka mjölk som kanske lindrar halsbrännan.

Fred


BRA

Nu har jag internet. Äntligen.
Men det är lite halvkrångligt, jag kan typ inte sitta på min "vanliga" dator-plats längre, utan måste sitta vid matbordet för att ha internetåtkomst.
Hoppas att det bara är tillfälligt, annars får jag väl lov att möblera om eller något.


RSS 2.0