Plug in baby

Är hos Simon nu, ska snart på middag (skitdyr!!!), och sen tillbaka och vänta in de som ska hit.
Försöker övertala honom att använda min spotify-lista ikväll, men han vinner eftersom han fixat en partylista, och sånt är jag för lat för att göra.blablabla, ni kan få en bra låt härFRED

ett sånt där inlägg du vet

Överlag så har det här året varit väldigt bra. Hänt en hel del och jag har lärt mig så sjukt mycket om både inställning till livet och saker om mig själv.
Efter hjärnhinneinflammationen i januari så har jag börjat uppskatta saker mycket mer än innan, har även blivit väldigt tacksam för saker som man har istället för att vara bitter för det man inte har. Hänt en massa skitsaker också, men de bra saker som hänt täcker det.

Ska i alla fall fira nyår hos Simon Lind med några stycken, blev lite impulsivt, men jag tror det blir råbra! Ska dit lite innan och hjälpa till med att göra i ordning. Känns bara lite wierd då alla dricker förutom jag, nog för att andra inte bryr sig, men det är lätt att man känner sig utanför då. Men det ordnar sig alltid.

Nu ska jag försöka ta tag i historian (hehehehe), sen sova. Somnade halv tio i morse och sov till två ungefär, så jag är rätt så tröttis.FRED


Puscifer

Min morfar är senil. Han skulle ge oss alla barnbarn varsin julklapp. En var liksom. Cornelia fick två. Lucas fick två. Jag och Johannes blev alltså utan. Det enda jag fick under hela julafton var en grön keps med gul skärm, som tröst-grej typ. Det står "Odling i balans" på den, fick en likadan då jag var elva. Ska nog slänga även denna.

Men jag har fått typ massa saker av mamma sen, så det blev som bra tillslut.
Köpte en Coca-Cola idag av Emil. 1,5 liter för 12 kronor, sjukt värt känner jag nu. Och imorgon ska jag måla en massa grejer på mitt rum svarta. Typ en bokhylla och två nattursbord.

OCH JAG KANSKE HAR FÅTT EN LÄGENHET I STAN, FYFAN MAN BA (L)

Strålande jul

Savant syndrom är en kombination av speciella färdigheter och kognitiva brister. Det är ett samlingsnamn på en grupp symptom, där den diagnostiserade - som inte alltför sällan lider av vissa mentala handikapp - utvecklar färdigheter som är minst sagt extraordinära. Dessa extraordinära talanger är nästan alltid kombinerade med en otrolig minneskapacitet där det anmärkningsvärda är förmågan att minnas detaljer.

Man ba oki

Imorgon (om tre timmar rättare sagt), åker vi till Järvsö. Ska fira julen med mammas släkt för andra gången i hela mitt liv tror jag. Lite mysigt blir det nog ändå.


Min söta lillkusse från i helgen.

FRED

sryyysrysryrryy

Jag är jättedålig på att uppdatera. Förlåt.

Återkommer typ imorgon då jag orkar med livet igen.

Natti

FAN

Historie-fördjupningen går ju åt satan. Eller nej, den går inte alls!

fckkk

Have you ever seen the rain?

Till en början bör ni veta att mamma på två veckor läst ut alla böcker i Twilight-serien (jag har själv inte det minsta intresse för serien, har inte ens sett första filmen för att den verkade så töntig). Innan jag cyklade iväg till Konsum för köpa lite lördagsgodis ikväll så frågade jag mamma hur mycket hon satt in på mitt konto igår.
Mamma: En hundring.
Jag: Hihi, tack!
Hon: Förresten så har du fått hundra kronor av mormor också!
Jag: Jaha, varför det?
Hon: Som julklapp! Men då föreslog jag att ni skulle få gå på bio nästa helg och se New Moon istället!

Aa, fast ne. Helst inte. Jag ser hellre typ en dokumentär om det dåliga jordbruket i sydostasien istället. MYCKET HELLRE. Men tack för att du tänker på mig litegrann iaf.

Nu ska jag och Linnea (Linnea.S 3,7) < ?
se film... Hon gissar på, av tidigare erfarenheter, att vi kommer att slå igång filmen kring halv tolv... Alltså den filmen vi kommer se klart, ingen som vi bara liksom klickar igenom, som det lätt brukar bli för mig...


Jag som sparkar en munksäl i huvudet...

FRED

Det är svårt att hata någon man älskarIkväll ska jag och challe och pontus och linus göra något.

herrå

Lussekissekatt

Linux är en gullig liten pojke på snart 17 år, hihi

Bakade lussekatter ikväll. På bilden håller jag i ett tv-spel, sen ser man min fågel och snigel till höger.Har fortfarande inte pluggat något. Blir typ glhf på mig imorgon

PUSSHERRÅ

På ett träbord står en stavmagnet

Blev väckt kvart i tio i morse av mamma. Ställde klockan på elva och la mig igen. Vaknade 14.54.

Så här är det JÄMT. Måste börja lägga mig tidigare än vad jag gör (klockan hann bli halv fem i natt), så att jag pallar stiga upp i tid och göra allt jag måste hinna med om dagarna.
Hänt tre gånger att jag försovit mig också. Då blir det istället till att lifta. Tur fan att jag var ledig idag.

Nu ska jag äta upp mina fysikböcker så att jag kan allt inför imorgon.Btw så har jag en ny header och bytt ut lite färger på bloggen. Vad tycks?

Herrå


Teenage DirtbagMmmmmm, blir så himla varm och ah, nästan kär av att lyssna på den här låten. Pirrar i hela magen, men är för feg för att tänka längre än så.

I morse vaknade jag aldrig, jag steg istället upp lite efter två, duschade och pratade med Filip, sen gick jag in till stan för att köpa en obefintlig bok till mamma. På tio minuter hann jag testa tre plagg på BikBok, hänga tillbaka dem, springa bort till ica och köpa en cola för att jag var så förbannat törstig och till sist springa ännu fortare mot bussen. Hade jag testat den där extra tröjan hade jag aldrig hunnit.
I morgon är jag också ledig, men ska plugga fysik hela dagen inför prover på torsdag. Känner att jag är jättesäker på typ hälften, men måste läsa in mig lite mer på tryck.

En tanke vaknade hos mig igår då jag var på möte. Vi snackade om ursäkter bland annat. Till en början så ska folk ha en anledning till att dricka, liksom "han fyller fan år, klart vi ska fira!" och festa för att skolan slutat osv. Nu känns det som om det hela vänt, nu har folk fester hela tiden bara för att folk är taggade på att dricka, men det är inte det som stör mig mest, utan det är att nu är det vi som inte dricker som ska ha en ursäkt till varför vi inte gör det. Har aldrig tänkt på det förrän igår, och det är ju så. När jag säger att jag inte dricker så måste jag också förklara varför. Jag kanske inte vill, kanske inte har någon anledning eller kanske inte vågar? Kan ju vara precis vad som helst. Kanske för att min hjärna kan skadas, kanske för att det inte är tillåtet eller något helt annat. Vad spelar det för roll egentligen? Tycker bara att det är sjukt att det blivit så pass vanligt att själva firandet glöms bort, det är bara drickandet kvar. Skulle kunna snacka på i evigheter, men tror jag slutar här någonstans.

FRED


Returning empty handed

Har jättedåligt samvete för att jag aldrig uppdaterar, som tröst kan ni få en liten video.


Jättefin låt!

Håller på att städa. Ska hinna klart med kaoset innan fyra, och innan dess ska jag också ha hunnit duscha. Istället för att göra min plikt sitter jag istället vid datorn och tjollrar. Så himla giftig manick egentligen. Hade den inte funnits hade jag typ haft alla rätt på psykologi-provet förra veckan, men icket. Satt vid denna dumburk istället för att plugga, och då får man klara sig med betyget man får. Jag vet att allt är självförvållat, ÄNDÅ klagar jag. Blir som en jättedålig ond cirkel det här.

Åh.


Älsklingslusse:*:*:*

Message Beneath Contempt

Mamma väckte mig kring sju i morse, bestämde mig då för att se filmen Up. Har hört att den är väldigt sorglig...
Efter halva filmen kände jag att eftersom jag är ledig idag, så borde jag ändå få utnyttja min sovmorgon. Vaknade igen 15.40.

Sitter nu och försöker rensa min mp3 så att jag kan fylla på ny musik. Är jättearg för att den inte rymmer mer än 1GB, och därigenom rymmer jag typ skitlite, 200 låtar eller nåt.

Lusse springer för övrigt runt i rummet som en galning. Kröp precis under täcket och biter mig i knät! Kanske ett tecken på att vi borde lägga oss.

FRED!Gjorde den här ikväll. Insåg att jag har jättesvårt för att bestämma mig, ska jag ha sådär, eller sådär? Ifall jag kanske gör sådär och sen såhär kanske det blir bättre än att jag gör sådär och sen såhär?

ÅH, gonatt

RSS 2.0