3 år sen



Ni får mer än gärna ta mig tillbaka.


Vila i frid älskling ;(





Why so basement?

Sitter här med fors- och ekman.





Usch

HAHA ÅHHH, känner mig så jävla... vet inte
Typ dryg eller nåt. Det är en tanke, eller lite fler än så, som snirklar runt i mitt huvud.

JUST JA! Berättade jag om min cykel som blev stulen för nån vecka sen? Kanske inte gjorde det. I alla fall, hade lämnat cykeln olåst (typ första gången) en bit bortanför där jag burkar kliva på bussen. Stannade i stan den kvällen (en fredag mer bestämt), och då jag kom hem dagen därpå var min cykel stulen. Jaha, liksom okej? FÄCKING JÄVLA NORSJÖBORooigfaoäfas
Men senare under dagen så skymtade mamma den typ ett kvarter bort, ståendes vid en återvinnings-grej.
NU TILL MIN POÄNG (eller nåt i den stilen):
Idag var jag som sagt i stan, men jag tog bussen till skillnad från de andra som åkte bil. Jag hade tagit min tunnare jacka och alltså glömt min cykelnyckel hemma i den varmare jackan.
Jag ringde upp mamma och bad henne låsa cykeln innan de åkte, och sagt och gjort.
Då jag är på väg hem ringer jag henne igen och ber henne låsa upp cykeln, så att jag kan hoppa av på mitt vanliga ställe och ta med den hem igen. Sagt och gjort där med. Dock så stannade inte bussen där jag ville, så jag åker med till busstationen och går hem istället.
Väl hemma så säger jag att jag går iväg igen för att hämta cykeln, och då räcker mamma mig filmen som vi hade hyrt på Konsum igår, och ber mig passa på och lämna igen den då jag ändå ska ut. Hampus och Jesper följer också med, vilket jag tyckte var lite onödigt, men det fick väl gå för sig ändå.
Då jag kommer till platsen där jag lämnat cykeln på morgonen, SÅ ÄR DEN BORTA, HELT JÄVLA GONE.
Känner den där stenen falla ner, och tung är den verkligen! Ringer mamma och underrättar henne om vad som hänt, och "nej, det kan inte vara möjligt" blir svaret jag får tillbaka. Efter några sekunders tystnad, och lite svordomar från min sida telefonluren, så fnissar hon till, säger att Lucas MÖJLIGTVIS KANSKE cyklade hem den ändå. Jag vänder mig då om och ser hur Jesper och Hampus nästan dör av skratt, hör samtidigt hur mamma skrattar allt mer och mer. Känner hur ilskan bara väller ur mig, så jag slänger på luren och skriker åt mina tremeningar som säger att Lucas hotat dem med att de inte skulle få någon middag ifall de skulle skvallra.

ÅHHHHHHHHHH
Det är verkligen blad det värsta jag vet. PRACTICAL JOKES. Rent hat är det enda jag känner. HAT.

Det slutade med att mamma fick cykla bort till Ica och köpa en Cola, och Lucas fick plocka utav bordet efter middagen, som straff.

Nu känns det faktiskt lite bättre. Liiite.

Fallen stars

Mina tremeningar är här. Dom kom i måndags. Den kvällen spenderade vi i soffan. Vi såg Storm Warning, och efter det Wrong Turn 1.
Ikväll såg vi de två resterande filmerna i "triologin" (lär ju säkert komma någon ytterligare uppföljare, men jag kallar det triologi för att jag inte hittar något bättre ord.) I alla fall, jag tror aldrig att jag skrikit så mycket som till de filmerna. Filmen i stora drag: idiotiska personer väljer fel väg och blir slaktade av inavlade missfoster.
Filmens innehåll: slakt, blod och... blod.
Påminde rätt mycket om Texas Chainsaw Massacre och Frontie(s) och liknande filmer, så gillar ni dem så kan ni ju kolla in de här...

Besökte även Skellefteå idag. Gick runt med hela min family och Linnea. Var jävligt skönt att få träffa henne och snacka av sig lite om allt möjligt.

Mår för övrigt jävligt illa. Har som ont under revbenen och det har suttit i sedan svininfluensan, men eskalerat rätt snabbt de senaste dagarna... Tänk om jag dör.


Bilden säger väl allt?

FRED

Oj, klockan är rätt mycket.

Vintertid nu va?

Eller är det klockan 2 man ställer tillbaka tiden?

Hur som helst så har jag spenderat typ hela dagen framför TVn. Såg först serien jag snackade om tidigare, dock på datorn, och den var sickckckkk! För ett litet tag sen såg jag Little Miss Sunshine, jiezes så söt liten tjej!

Findus ligger intill mig nu och kurrar, typ 3e gången någonsin han gör det. Annars brukar han mest smita undan då man försöker närma sig honom... Knasig katt jämfört med de tre andra vi har.

Är lite kissnödig. Har också märkt att min hals utvidgat sig (okej, det där lät jävligt fel). TÄNK OM JAG FÅR HALSFLUSS NU LITE LAGOMT TILL LOVET? "Just my luck" är precis vad det här är!



Nu vill Findus inte vara mysig längre, så jag går nog ner till mitt crib och lägger mig till rätta för en lång natts sömn. Eller justja, skulle ju ringa bjurre, inte att förglömma! :#

FRED!

Lost - i samarbete med hitta.se

Blev precis väckt av min underbara lillasyster, sjungandes och spelandes på gitarr. Egen låt som hon tydligen skrev igårkväll på 10 min, och den var skitfin!


Tänkte också berätta lite om det jag ska göra i helgen, så här kommer en fin liten lista:







Varför står det ingenting? Har jag kanske glömt bort allt jag ska göra?
NEJ, FÖR MAN KAN INTE GLÖMMA NÅGOT MAN ALDRIG HAR VETAT OM, faktiskt!
Så som ni ser så har jag iiiingenting för mig i helgen, känns faktiskt jävligt tråkigt, men samtidigt rätt skönt att bara kunna få ta det lugnt ibland. Blir nog att jag sitter i min ensamhet och har ont i halsen tills på måndag eftermiddag. Möjligtvis att jag kanske äter något också, duschar och går på toa, men bara KANSKE.



Hittade precis, i min kära väns gästbok, en länk. Så nu blir det att sitta och glo på den där serien i typ 4 timmar.
OJ, första planeringen för helgen. Det här kanske kommer blir en rätt trevlig helg ändå! (Menar inte att planlösa helger är otrevliga.)
Plan #2: Käka snabbt innan jag trycker på play.
Här är det jag ska se på, för er som blev liiite nyfikna.

FRED

Förresten, vad tycker ni om min nya header?

keeping my hands cold

Jag har huvudvärk, som vanligt. Sitter och fryser om min högra hand. Blir jämt så då jag suttit vid datorn ett tag...
Gissa vad jag är taggad på alldeles just nu? Random men ah - lyssna på en ljudbok.
Helst Camilla Läckbergs nyaste, SOM JAG MÅÅÅSTE TA MIG IGENOM, för hennes förra bok slutade allt för spännande för att den ens skulle fått bli publicerad! 


Borde kanske lägga till att Rebecka har en godis i kinden (lät helt fel), därav den konstiga "bulan".

FRED

ont i magen

Hade fysikprov igår som drog åt helvete, men får väl göra bättre av mig på de kommande provtillfällena.
(OBS: har inte varit med på nästan nån fysiklektion i år, så allt som skrevs på provet är sånt jag minns sen ett år tillbaka, så fixar jag hälften av max-poängen ska jag köpa mig själv en godispåse för att mitt minne är så jävla bra!)



Jag och min syster ligger och skrattar åt någon film som går på tv.
Jag: HAHAHAHAHAHAHA
Linnéa: Alltså Lovisa, vet du en grej?
Jag: Hahaha *gråter lite*, va nae?
Linnéa: Både mitt och ditt skratt har förändrats efter att vi haft svininfluensan.
Jag: HAHAHha hehe, ?!!?!

Vadå, ofta man får såna sviter efter svininfluensan?

Labyrinth

Hostan är kvar, men känner mig i princip frisk annars.
Jag och Bjurrreeeee såg Frostbite igår, och efter den såg vi The Green Mile, och självklart blev jag ju tvungen att gråta i slutet... Har faktiskt alltid velat sett den, men aldrig orkat ta mig tid. Den var faktiskt över förväntan bra!



Imorgon blire att betala 300 kr för ett nytt busskort... Jobbiga med att förlora en plånbok är att man måste kirra en massa nya kort och grejer, och då blir det ännu dyrare än bara förlusten av kontanter man hade då den blev stulen...
I framtiden lovar jag att uppfinna den ultimata grejen. Plånboken kommer inte finnas kvar, utan allt kommer finnas i mobilen. Kontanter liksom, vad är det?

Ska kirra lite fysik nu, kände VERKLIGEN peppen... eller?

FRED

Watch out

Går det bra med städningen, Lovisa?
- Eh............ :$

Nämen jag har faktiskt hunnit med en hel del! Nu äre bara att liksom... göra klart, sen är jag klar.


On the underground train

Drog till stan igår och käkade på Balder med Challe, OCH OAIHUÖPIHBUF, DÄR FÖRSVINNER MIN JÄVSKAJFA PLÅNBOK
börjde typ gråta:( hade 500 löst för att jag skulle köpa en ny vinterjacka, men ICKET. Får gå runt med en tunn vår-jacka tills någon avlägsen släkting visar sig vara välsignad och skänker mig en 500 för att det är väldigt, väldigt synd om mig...
2 timmar senare kom Bjurre till stan, så vi hängde med Arvid och nån drunk dude till E4an och där satt vi och snackade i typ 2 timmar om hans sår på fingret, RIP
Han kommer iaf hit imorgon eftermiddag, haha, typ enda peppen jag känner just nu... Eller kanske blir att jag drar till Bjursele ikv och är med Mathilda och några randoms och ser film åså :$
Ska iaf hinna städa och allt innan imorgon, så vi får väl se om jag hinner eller så, ehhehehhhhhhhhhh



FRED

Du och jag håller andan

Har legat vaken några timmar nu, nedbäddad under ett varmt täcke med... eh.. 5 kuddar, hehe. Faktiskt rätt mysigt.
Jag har tänkt lite på vad jag borde få gjort idag, så här kommer en liten göra-lista:

• Plugga

Borde också slänga dit att jag ska bli helt frisk idag, för just nu gör min mun ont så in i helvete och jag har ett konstant illamående, och är jag sjuk imorgon blire inget Ersmark senare på kvällen:(

Nej, nu ska jag ta tag i psykologin och försöka beta av några av de frågor som kommer på provet imorgon (om jag nu orkar fara dit).



FRED

fejjaaaanananan

Jag satt nyss och räknade igenom mina vänner på facebook, (för hand!)(jag hittade ingen "så här många vänner har du"-grej).
I alla fall, jag har alltså 235 vänner på fejjan, och inte nog med det, JAG ÄR ALDRIG INNE PÅ SKITSIDAN, liksom, HUR FAN KAN FOLK VILJA BLI VÄN MED MIG DÄR, om jag aldrig ens är inne?! Antagligen för att jag är så cool eller snygg eller nåt, typ en sån där kändis som inte ens behöver vara schysst för att bli omtyckt...
Men det känns helt fel, men ah, det är väl mest bara att tacka och bocka antar jag...

Nu ska jag bli vän med rebecca iaf, för hon har typ inga vänner alls......

FRED

Att du aldrig kan förstå



Jag orkar inte med ditt liv längre, hör av dig då du hittat tillbaka till dig själv igen.



Börjar faktiskt känna mig liiite friskare nu, men hostan sitter fortfarande i och jag har typ ont i munnen=( Men jag planerar att vara frisk till på fredag iaf :$

Nu ska jag upp och chilla svinis med mami, som nu också fått det, hehe...

FRED ;*

inte ok

Tredje dagen hemma nu. Sitter i soffan och fryser och tittar på melle och elvis som ligger och sover här bredvid.



Åt nästan ingenting igår, och idag har jag inte fått i mig någonting alls. Känns som om hela min mun och hals är igentorkade, fastän jag dricker vatten hela tiden, vilket är det enda jag får ner för tillfället. Både mjölk, som jag dricker hela tiden i vanliga fall, och cola, som är min favorit-dricka, smakar skit!
Och hostan är inte ett dugg bättre, snarare tvärtom. Snackade med Moa igår, och hon berättade att till slut började hon spy då hon hostade, när hon hade svininfluensan. Känner verkligen inte peppen...
Dessutom ömmar hela huvudet. Jag kan liksom inte ens röra min hårbotten utan att det känns som en eldsvåda. Konstig beskrivning, men det gör verkligen ont :(

Ska lägga mig och läsa "Låt den rätte komma in", kanske glömmer bort all smärta för ett tag då.



Nej

Svininfluensan har invarderat min kropp. Senast i fredags sa jag till en reporter att jag inte alls var rädd att få det, men somliga straffar väl gud direkt.


Blue Light and Sunshine

Sa ju det. Öppnade inte ens psykologiboken, och nu är klockan 10 i tre typ. Om jag nu inte är värsta über-kvinnan och gör 30 uppgifter på 10 minuter sådär.
Man kan ju alltid önska....


The Heart and the Shape



Jag har gjort ungefär 0 läxor ikväll.
Ifall jag inte sovit till två, haft något internet och Maria inte kommit på besök hade jag nog varit klar med hälften, minst.
Fastän Maria for vid tio så skjuter jag upp allt tills efter 1 på natten ändå, och sitter och tuggar fysikböcker och psykologi-uppgifter fram till 3 ungefär. Fast känner jag  mig själv tillräckligt bra, som jag nu gör, så kommer jag inte ens öppna fysikboken... Men psykologin är lite mer "måste" än fysiken, eftersom vi har typ repetitions-grejs imorgon, vilket är min enda lektion för dagen. Efter det så drar jag in till stan, går runt där med Ida till halv sju säkert, tar sedan bussen till MB för filmkväll med klassen. Justja, måste ju ta med mig en av filmerna, annars blir dom mad.

Ska kirra några uppgifter nu, FRED

JAG HAR BRÅTTOM



Jessica: Vet du hur man kan beskriva dig med tre ord?
Jag: eh?
Hon: "Jag-orkar-inte"

:(

wicked

Veckan började med att jag halkade på isen då jag skulle kliva av bussen. Där låg jag, med alla som skulle ut, bakom mig. Min fotled mår sämst, även mitt knä.
Och igår så hände en sjuk grej, aldrig varit så jävla rädd i mitt liv, men det orkar jag inte ta upp här. Och senare på kvällen på väg hem från Malå så stannade en bil framför oss. Föraren öppnar sin dörr, sträcker sig ut, OCH SPYR TYP EN LITER rakt ner i backen!
Sen visar det sig att mannen som körde var jävligt packad, och det måste ju vara bland det värsta! Blir så jävla arg att dom riskerar så många oskyldiga människors liv då dom ger sig ut berusade i trafiken. Att dom sätter sitt eget liv i fara skiter jag fullständigt i, för är de idiotiska nog att sätta sig i en bil och köra då de druckit, så får dom fan skylla sig själv.

Aja, jag och Lucas är iaf hemma båda två idag, så vi ska nog ligga och slappa och se film typ hela dagen.


gammal random-bild

FRED

uhw

Jag är dålig på att göra mina läxor i tid. 2 minuter försenad med filosofin, och nu imorgonbitti har jag ett opåläst historie-seminarium framför mig...


jag har precis tappat bort mig själv

Ibland tror jag att jag vet för mycket om fel saker, och vet för lite om rätt saker.



it felt so good waking up beside you
and the way you kiss
, i'm always gonna miss it

Bigmouth strikes again

For till Ekman igårkväll och såg idol och drack cola. Satt dessutom och smsade med hans mobil, eftersom jag har slut pengar ( :((:(:((:(( ), och nu är jag råtaggad på att skaffa en likadan!
Har typ allt det jag vill ha, så har inte NoviCom den så ska jag be dom beställa hem den snarast!



FRED

öh döh twah

Har väldigt ont i huvudet men ids inte ta någon värktablett, så jag får väl lov att skylla mig.
Kollade på en ny mobil idag, och jag funderar på att "byta ut", eller rättare sagt, välja en annan mobil istället för den jag ska få (Sony Ericsson W595). Är jättesugen på att skaffa en touch, men efter att jag läst flera recsensioner om den jag spanat in (LG KP500), så är jag nu lite tveksam... Vet att Fanny i min klass har en sån, så jag ska fråga lite sött imorgon ifall jag får kika på den. Är mest rädd att det kommer gå så långsamt att skriva med en touch, men jag vet inte, kan ju ha fel? Och det jag mest är ute efter är väl egentligen att den ska ha en bra musikspelare, är rätt jobbigt att ha både ha en mobil och en mp3 att hålla koll på...

Photoshop-kursen gick suveränt! Var lite nervös i början, men det la sig rätt snabbt för att deltagarna själva var  så pass avslappnade. Längtar faktiskt till nästa onsdag, då vi har nästa kurstillfälle =)

Kanske ska se Flickan som lekte med elden med Ida på fredag, lätt värt då jag fick en gratis bio-biljett i måndags!


RSS 2.0