Bland det värsta jag vet är

...då folk säger "men Lovisa, du känner ju faktiskt mig, och sådär skulle jag aldrig göra i vanliga fall" eller "men du vet ju hur jag är, så gör jag jämt, kan inte ändra på det".
No offence, men blir så sjukt förbannad att man har något sånt som ursäkt. Spelar ingen roll vem det är, men jag stör mig lika mycket på det oberoende på vem det är som säger det.

BORT MED ALLA DÅLIGA URSÄKTER


 

Snart så har jag förresten internet! Då blire lite aktivare uppdateringar

 

FRED så länge


Att vara rädd för kärleken är att vara rädd för att i slutet bli lämnad ensam

ja

Home sweet home

Har nog aldrig tyckt att det varit så skönt att komma hem till Norsjö. Aldrig.
Och nu känner jag bara hur hela min kropp slappnar av, vilar helt enkelt. Norsjö - ett vilorum.

Okej, det var överdrivet, men underskatta aldrig hemmet heller.

Har sjukt ont i kroppen. Har inte idrottat på ett år pga huvudet, men nu är jag igång igen. Har ont PRECIS överallt, förutom fötterna om jag känner efter. Ryggen och axlarna och armarna och bröstmusklerna och ena skinkan och vaderna och låren gör ont. Men det går väl över så småning om.

Ligger förresten uppe på Linneas rum, för mitt är typ fullpackat med skräpsaker sen flytten. Småprylar ALL OVER. Kommer aldrig orka städa bort det...

Åker till stan imorgon igen, ska fira Kevin som fyllt 18 idag hos Simon, tror det blir riktigt kul! Och min dator ska även denna gång få agera musikspelare. Den gör det bra, min lilla skatt!

Nu släckte Linnea, kanske också borde dra mig mot kudden.

FRED

Kameleonter

Här har du Challe, om du inte redan hört den:#

 

Sitter på skolan, ensam och kollar runt. Har inget internet i lägenheten än. Och inte nog med det, jag har börjat försova mig. Har inte varit på en enda morgonlektion den här veckan. Missar jag matten imorgon så får jag be första bästa skjuta mig.

 

Igår var jag faktiskt duktig och diskade och städade bort typ allt på golvet. Har sorterat alla kläder och gjort fint. Känns mycket hemtrevligare nu. Och ikväll funderar jag på att smsa Cissi (grannen vägg-i-vägg), och fråga ifall hon vill göra något. Gick över till henne igår, det var lite nervöst i början faktikt, men hon var trevligare än vad jag trott. Så ah, alltid bra att ha någon nära!

Nu vet jag inte vad jag svamlar om. Ska förbi på Ica och köpa mjölk, en osthyvel och en pincett (min är spårlöst gone!), sen ska jag hem och duscha. För övrigt suger det här tangentbordet, får ont i fingertopparna av det, eftersom knapparna är fett tröga.

FRED


Studying Politics

Flytten blev uppskjuten till på söndag, så Kevin kommer nog imorgon istället. Har märkt att det var jobbigare än vad jag trott att sortera allt jag vill ha med mig till lägenheten och inte. Och jag har verkligen mycket mer saker än vad jag trott! Har en låda med böcker i, och liksom, jag läser aldrig böcker. Var kommer alla böcker då ifrån? Och lite lustigt är det att jag tror helt ärligt att jag kommer bli en mycket sundare människa, på alla sätt, då jag flyttat. Jag tror att jag kommer fara ut och springa en gång, minst, per vecka, äta skitnyttig mat och inget slisk. Kommer börja göra mina läxor i god tid och bli väldigt bra på att hantera mina pengar. Haha, I wish...

Var iväg med mamma idag och köpte tallrikar, muggar, bestick, glas och typ köksredskap. Allt känns plötsligt så seriöst. Jag ska laga min egen mat varenda dag (kommer att ha slut fantasi efter första veckan), och även handla allt som behövs. 17 år och vuxen, kanske förstår varför mamma inte släppt mig tidigare. Tyckte då jag var 14 att jag skulle få flytta hemifrån, shit vad naiv jag varit.

Bra inlägg, men vet verkligen inte vad jag ska skriva annars.. Ska packa ner alla ljus och tavlor i lådor nu, och sen försöka lägga mig i tid så att jag hinner få allt klart innan Kevin kommer imorgon.

Nattiiii


Oj, fredag idag förresten? Känns typ som en onsdag eller nåt, måste ha varit en av de värdelösaste fredagar jag varit med om.fett kallt

Jag lovar, det är säkert minusgrader på mitt rum!
Känns som att mina fingrar krossas som glas när som helst för att de är så pass sköra, typ.

Måste i säng nu, ska packa hela morgondagen inför stadsflytten på lördag. Känns så JÄVLA bra!
Men vet inte om jag kommer ha internet eller så på ett bra tag, kommer få någon sorts abstinens och börjar istället tröst-lyssna på "I kissed a girl and I liked it", eller något annat självdestruktivt.

Satt och räknade lite på min framtida ekonomi tidigare idag. Ifall mamma bidrar med 1000kr till maten så kommer jag ha kring 1800kr varje månad och det ska då räcka till, som sagt, mat och även toalett-artiklar, "nödvändiga" saker osv. Kändes som riktigt värt att berätta, men min slutsats är iaf att det ser ändå inte så jävla taskigt ut som jag trott!

Nu fryser jag ihjäl samtidigt som min nacke går av. Kanske hörs ifall jag överlever, nattiDu kommer aldrig bli densamma.

Gudarna bör veta att det blev ett himla slit bara för att få fram några ynka bilder som ska representera mitt 2009. Sitter fortfarande och flyttar över alla bilder till en och samma mapp för att sen kunna se dem i kronologisk ordning. Men vad gör man inte för er? (läs: för att slippa sätta igång med mina uppskjuta läxor)

.....

Nu är jag färdig.
Har alltså 4304 bilder i Nikon-mappen. I Sony-mappen har jag 1597 bilder. Utöver det har jag väl ett par hundra photoshoppade bilder också, och även en massa på min andra hårddisk.
Shit vad mycket.

Uppdate: Oj, hittade 567 bilder till i en mapp.

Åh

Min statistik sjunker. Kan detta vara ännu ett tecken på att jag borde blogga lite mer?

Sitter i alla fall här och tycker att en person är jätteknäpp. Fryser gör jag också, och är aningen kissnödig.
Tänker tillbaka lite på nyårs, har nog inte varit så trevligt på länge. Kändes inte fel på något sätt alls att jag inte drack, hade nog lika kul som de andra. Och dagen efter följde jag Kevin hem, och på kvällen var vi med samma personer som dagen innan, förutom Simon då. Kände mig dock lite knasig då jag mitt i filmen vi såg, gick och bakade en kladdkaka. Men det jag såg av filmen var då bra åtminstone. Tror att den hette "Eye of the Eagle" eller något liknande.
Rätt sjukt ändå, uttrycket "bigbrother's watching" har ju lite av samma innebörd. Allt ska vara kontrollerat av staten, eller som i filmen, av en fet dator. Usch.
Jo, det var så filmen hette. Se den!

Imorgon ska jag titta på lägenheten. Känner mig jättepeppad. Och kissnödig. Men det känns i alla fall bra, för jag är verkligen leds på långa skoldagar och "ingenstans-att-sova-på-helgerna"-ursäkter.

Funderar på att göra ett inlägg där det bara är en massa bilder ifrån -09. Kommenterar 2 stycken så gör jag det, annars gör jag väl det ändå, hih.

Förresten har jag lyssnat klart på Camilla Läckberg - Fyrvaktaren nu. Slutade inte som jag trott. Dock också värd att kolla in!FRED


RSS 2.0