Everybody's talkin'

Tusen ord, tusen sätt

Ska försöka berätta en ganska random grej som hände i förrgår. Men från min sida är det inte lika roligt som det kan ha varit för Hanna, så därför ska jag försöka berätta det på ett sätt som jag skulle ha gjort ifall jag vore henne.

~

Vanligtvis brukar jag gå rätt långsamt, men nu går jag ganska snabbt för att Lovisa redan säkert är vid sjukhus-parkeringen. Ringer henne för att höra vars hon är, och just då så ser jag henne ståendes med sin cykel vid rödljusen. Jag skyndar mig ännu mer, men det börjar bli lite jobbigt nu.
- Haha, jag har stått och tittat på dig i typ 5 minuter, du är inte särskilt snabb på att gå.
- Jag gick faktiskt fort där ju!
Får bara ett skratt tillbaka, men visst. Allt känns så sjukt irriterande, har inte rökt på hela dagen. MÅSTE HA CIGG!
- Lovisa, SNÄLLA, kan du fixa cigg åt mig?
- Haha, jag? Nja, du får fråga någon som passerar istället. Fråga han där uppe!
När vi precis passerar den svartklädde mannen så tar jag mod till mig och frågar, men "tyvärr" så rökte ju inte han heller.
Vi fortsätter att gå, och lite längre fram ser vi en kille i en för stor ljusblå-grön jacka.
- Fråga honom då! Han är nog en jibber, han röker säkert!
- Haha, nej det kan jag inte göra!
- Hahaha, han är ju typ tolv år! Han kanske inte röker ändå.
Vi skrattar och fortsätter gå, och efter en till bit så säger Lovisa:
- Hahaha, det är ju typ likt Ekman!
Jag börjar skratta hur mycket som helst, och även Lovisa, och när vi har killen bara några meter framför oss så tittar han väldigt snett på oss.
Ifrån ingenting så utbrister Lovisa mellan skratten "MEN DET ÄR JU DU!" och stannar killen och kramar honom samtidigt som hon fortfarande skrattar.
Jag fattar absolut ingenting, men skrattar hur mycket som helst, går längre upp och praktiskt taget börjer mig fram för att det är så jävla sjukt.

~

Det var alltså en sjuttonårig kille som jag var med jättemycket för över två år sedan, men inte sett på över ett och ett halvt år.
Sjukt.

Aja, kändes som värt att skriva det där, men ja, allt för att ni ska ha något att läsa!

Nu ska jag koka gröt och städa, för det ser ut som ett helvete här just nu.

So long!


All is said and done

Igår kväll, då vi satt i Idas säng och snackade, så la jag mig ner (för att jag var trött). Efter ett tag så ryckte det till i mitt ben, och det bekräftade Ida genom att säga att mitt ben rörde sig. Min förklaring på det hela var att jag just höll på att ramla av en cykel.
Efter en stund så ryckte det till igen, och då sa Soffe "Värst vad det rycker i ditt ben!", och då förklarade jag för dem att min cykel var ovanligt ranglig just då.
I morse vaknade jag av att jag hostade, och då jag somnat om igen så säger de åt  mig att kliva upp. Borta som jag var fick jag för mig att de ville att jag skulle kliva upp i taket.

Anledningen till att vi var i Burträsk igår var att vi skulle på musikfestivalen och se några spela där, men då vi kom dit kände jag och Ida att det inte var riktigt vår grej att hänga där. Ida sa att hennes lillasyster kompis lillebrors kompisar var där, liksom 9..6or? 97or kanske?
Vi betalade in oss efter ett tag för att stilla vårt dåliga samvete (eftersom Ida övertalat Soffe om att dra dit), vi såg några band, sen ringde jag till farmors homies Gunilla och Sigvard, så vi gick dit istället och såg Let's Dance-finalen och blev bjudna på fika. Sjukt mycket värdare, tyckte vi.



Thoughts of a dying atheist

Vaknade 8.30 i morse och var på skolan 8.48.
Igår vaknade jag 8.23 och var på skolan 8.37.

Finns det någon sorts... tävling för de som jävligt snabbt kan klä sig och cykla iväg till skolan? Tror jag hade tagit första pris åtminstone 2 år i rad.
På tal om det så sa min brorsa för ett tag sen att jag borde ställa upp i en talangjakt, sitta på en stol och säga allt onödligt jag kan komma på. Fattade liksom inte hans poäng med det hela, tycker att allt jag säger är sjukt värt. Men visst.

Nu ska jag läsa filosofi, sen ska jag lägga mig i tid så att jag kan hinna till lektionen imorgon då den börjar.
Lär säkert ringa nån innan jag somnar också, och göra nåt, sen komma på en massa andra saker jag måste göra, men vem vet.


Kolla Simons ögon!

That's only natural

Skulle precis duscha, så jag har klätt av mig alla kläder och virat in mig i min handduk. När jag gick över till den gemensamma tvättstugan (för att min dusch är där), stod visst min hyresvärd där och vek tvätten.
Pinsamt.
Sa i alla fall åt henne att hon kunde knacka på dörren då hon var klar.

Känner mig lite duktig idag faktiskt.
1. Kom i tid i morse
2. Läst igenom alla glosor....nu knackar hon. Brb

Så där ja. Enda nackdelen med henne är att hon röker, så det stank i hela tvättstugan efter att hon lämnat den.


3. Varit trevlig mot Mimmie och bjudit hem henne på kladdkaka (som hon självklart fick vara med och göra, och dessutom vispa grädden för hand.)
4. Börjat läsa igenom lite mer ingående om existentialismen. Verkar lite kul.

Nu ska jag klä på mig igen, torka håret och cykla iväg till Mattias. Kändes lite jobbigt och lite sent, men det blir nog fint ändå!

Godnatt!

1 cold 2

Har egentligen sovmorgon till halv ett imorgon, men istället ska jag stiga upp kring nio-tio och läsa fysik. Nu ska jag ligga vaken en timme och läsa filosofi för att efter det få börja med uppgiften om existentialismen. Vad är det egentligen?
Efter att jag gjort bort de två grejerna så är jag faktiskt ledig hela veckan! Fatta så sjukt skönt, har inte haft tid med annat sen på hur länge som helst (dock så har jag tagit mig tid ändå), men äntligen!

Eller just ja, ska skriva en novell också... Nu ska den handla om en kvinna som får sin dotter bortrövad, som sedan hittar henne på ett barnkalas några år senare. Hoppas att det blir bättre än schizo-unge-berättelsen.

NATTI

Mr.Brightside

Jag har aldrig förut fattat grejen med sovmornar, men nu gör jag verkligen det. De är till för att de som brukar komma försent ska få en riktig chans att för en gångs skull komma i tid.
Passar mig utmärkt faktiskt!

Lite konstigt tycker jag att de planerar schemat ändå, för just den tiden jag cyklar hemifrån börjar lektionen. Skulle den inte kunna infalla typ... 10 minuter senare, så att jag hinner dit också?

Aja, får väl vara nöjd för sovmornarna så länge.


Jävla Malin

Jag minns då jag var i Amerika -06. Istället för att tänka på engelska (som de flesta nog gör då de kommer utomlands), så börjar jag tänka helt och hållet på tyska! Och visste jag inte rätt översatt ord så tog jag till med ett ord som jag bröt av på tyska. Och nu har Malin fått mig att tänka enbart på skånska! Är det ens... en acceptabel dialekt?

Det var väl bara det. Nu ska jag läsa lite filosofi (läs: se scrubs), och sedan sova, typ.

Natti

Vi är förlorade, vi två

Skulle egentligen ha pluggat hela gårkvällen inför fysikprovet idag. Som vanligt gjorde jag helt andra grejer.
Såg The Orphan ännu en gång, denna gång med Eric, och sen tjollrade jag på med annat (som jag inte riktigt minns)(tror att jag gjorde en sockerkakssmet som jag åt lite av, men blev äcklad och slängde bort)(ja, så var det).
I morse i alla fall, så skulle min väckarklocka ringa vid kvart i sju, och det gjorde den säkert också, men inte fan vaknade jag av det.
Vaknar istället 9.50 av att min kusin ringer och frågar var jag håller hus. Sov alltså över en hel lektion, och provet skulle infalla just därefter.
Jaha. Bara att dra på sig kläderna och cykla iväg. Efter 200m så hoppar som vanligt min kedja, så jag blir tvungen att laga den. Då jag fått till det så börjar jag (självklart) cykla, och efter 10m till så hoppar den av igen.

Dessutom gick provet SKITDÅLIGT.

Jävla liv.




Business against your friends

Tur att någon annan uppdaterar åt mig då jag själv aldrig gör det.

I fredags hade jag egentligen inga planer, så jag hängde med Mika till Bureå men insåg rätt snabbt att det sög där. Ringde Alle och bad om hämtning, och då vi kom till stan så gick vi till nån Kevin och satt hos honom i kanske två timmar. Efter det så följde Simon och Oscar med oss hem till mig, och på vägen plockade vi upp Eric som precis ranglat ut från krogen.
Hanna kom förbi ett tag och kvällen (natten) slutade med att vi sov 5 stycken i min säng. Fem stycken?! Hur många som helst!
I lördags bjöd jag Eric, Petter, Oscar och Alle på (världens godaste) kladdkaka och igår åkte jag och Jens snowboard i Klutmark. Kunde inte ha valt en bättre dag! Hur fint väder som helst.














En vanlig dag i min jordkällare!

En vanlig dag i min jordkällare börjar alltid med ett glas mjölk och en macka med gruka. Efter min morgonstund så går jag och ställer mig i duschen (handfatet) och tvättar håret, jag tar lite shampoo i handen (handtvål) som jag smeker in min hårbotten med!
Senare under dagen så tar jag mina dagspromenad runt huset.
Sen till middag så äter jag samma sak varje dag, pasta och korv, som jag älskar!
Vid 7 så börjar bolibompa som slutar vid halv 9 och då är det sängdax som jag har lovat min kära mor så väl!

// Lovisa med J

"Dom har tappat sina badbyxor"



På den andra bilden håller jag i en väska medans mina tremeningar kissar varandra i huvudet.

HAHAHAHHA HANNA

Hanna: Snackar i telefon=D
Jag: Med Lisa!
Hon: Hur fan visste du det? :O
Jag: Haha, kan se kompisars samtal mellan varann med min mobbe:]
Hanna: WHAT
Jag: Fick en askonstig funktion efter att jag fått tillbaka den från lagningen
Hanna: Så du ser ba "lisa lidström snackar med hanna jäder" :O ?!
Jag: Typ, kan se om ni smsar också, men kan inte se vad:(:(
Hanna:wtf?! SÅ JÄVLA LÄSKIGT

Efter lite "avslöjanden" kommer sen det här

Hanna: Har du ingen supercool mega funktion ;);)
Jag: Antagligen inte =D=D=D
Hanna: Fan
Jag började tänka ut sätt hur man kunde få det
Fail
Detta stannar mellan oss
Jag: HAHAHAHAHAHAH
Hanna: Vi säger ingenting till någon
Snälla :(:(

(Hanna och Lisa snackar typ ALLTID med varann, så det var lätt gissat.)

The Orphan

Sitter och ser den med min syster. Filmen alltså.
Den verkar helt sick.

Det budskapet jag uppfattat hittills är att man inte ska adoptera barn som verkar lite "out of the line".

.....
....
.............


FYFAN VILKEN FILM! Och den är inte ens slut än!

Se den!


Du skulle kunna sälja din själ för att få stanna där du är

FA-AN. Jag blev smittad av min syster i helgen.
Stannade hemma från 2/3 lektioner idag och känner mig hur snorig och hostig som helst just nu.

Min novell blir inte som tänkt heller. Eller jag vet inte riktigt. Har inte hunnit skriva så mycket sen igår (fick magsjuka av hostmedicinen), så nu sitter jag som vanligt kvällen innan och gnatar på.
Flickan i historien har i alla fall precis blivit vän mer en lång man i frack, men hon är orolig över vad de små männen kommer att tycka om detta.

Nu ska jag fortsätta. Och P.S. Coca Colas nya korkar s-u-g-e-r.

RSS 2.0