På repeat

Outtalat, outrett känslotrassel. Borde nog ta upp det, eftersom det förstör.

Fin dag idag, trots det. Har åkt hem till mamma och alla katter. Lillasyster kommer hem och pratar om den nya klassen och den nya staden.
Skriver med darriga fingrar. Det kan inte vara många plusgrader här uppe på rummet. Musiken värmer i alla fall.

Bilder? Nej, inte nu. Lyssna istället på det här och det här.


kortkort med långa stänger

Inspirationsflöde, Me and My Army och barfotafötter. Jag lättar på persiennerna och inser att allting är precis så fint som jag bestämmer mig för att det ska vara. Har redan läst en massa sidor nu på morgonen, hängt tvätt och tänkt lite. Ska bara dricka en kopp te och klä på mig innan jag beger mig av till skolan.

Verklighetsflykt och framtidsdrömmar

Okej. En halvtimmes räknande, sen lägga mig och läsa. Har lånat Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät av Paulo Coelho, och efter första sidan var jag fast. Har lånat två till böcker, så nu är jag garderad (har även nästan två hyllplan med olästa böcker i min bokhylla som måste läsas).

Klippte av min bror sitt hår igår, och efter det passade han på att ta min skjorta. Fair kanske. Ni borde i alla fall ha sett hans lockar idag.

visst är den väldigt liten ändå? världen alltså.

Att röra sig i takt till musiken, i otakt med. Försöka fatta kloka beslut och äta glass mitt i kylan, mitt i natten. Pratar med pojkar på bussen, de bor nära och vi sitter hos dem i timmar, lyssnar på musik, pratar och han hade ett väldigt fint hem.

Somnade innan jag ens hunnit klä av mig, på överkastet, med alla prylar kvar på sängen. Vaknade någon gång och bäddade ner mig igen, kallt överallt.

När går världen under?

Dricker svalnat te, saknar en vän och lyssnar på Bright Eyes efter att ha läst något så otroligt berörande. (Ni hittar det ifall ni följer den länk jag hittade i ett av Lines inlägg.)

Fastän jag borde så har jag inte ägnat en enda minut åt att plugga ikväll. Någon bra anledning? Huvudvärk. Men det räknas inte tycker Eva. Helst borde jag sitta uppe hela nätterna och försöka förstå mig på kemin. Det går inte.I brist på annat så lånar jag bilder ifrån Klaris (?).
(Det är faktiskt inte så konstigt att det inte dyker upp nya bilder, det är nämligen väldigt kallt ute i dessa stunder. Fick höra av min lillebror att det varit under -40 grader i inlandet i natt.)409

Räknar ett, räknar två, tre, fyra.
Jag är sugen på att färga mitt hår brunt. Mörkbrunt.
Har sett Girl, interrupted. Att jag inte sett den tidigare förstår jag inte, den har funnits på min hårddisk i över ett år.

Imorgon tittar jag på en lägenhet. 40 kvm? Stort. Han kanske inte riktigt vet.
Tur att pappa följer med. Åh, älskade jävla pappa. Jag har saknat dig.


uppdatera uppdatera uppdatera

Det går inte riktigt att tvinga fram en massa ord som inte ens finns där.

the naked desperation

Godis sen igår, lite ljudbok och tre filtar. Snart kanske jag slutar frysa och kommer över alla dåliga tankar.
Eller dåliga tankar, det är mer något trassel som jag inte riktigt kan hitta någon ände på. Godnatt.

nuet

Är det så att vi inte längre känner till varandra? Vi ser oss, men vi håller tyst. Kanske är det så att vi faktiskt vill tala med varann, men att vi inte längre törs och kan, på grund av ett par skitiga principer.

RSS 2.0