9dec08

Atjenna

Maximalt med otur igår kanske?
- svar ja

Till en början så blev jag väckt av mamma 06:35 (min buss går 06:55), så jag var ju som lite småstressad där. Iaf så tvärduschade jag åså, och när jag kom upp fick jag höra "Nej, dom där skorna kan du inte ha, det är tjugo minus ute!", så jag fick lov att ta mammas kängor, och det var inte heller det enklaste, för man behövde ett jävla skohorn för att få på sig dom, vilket därför tog ett tag. Mamma underströk även att de kunde vara en aning halkiga, vilket visade sig sen.
Jag tog cykeln och begav mig av mot bussen, och när jag skulle parkera på mitt vanliga ställe vid polisstation och satte ner fötterna i backen som stöd så tog det inte lång tid innan jag låg ner på marken med både bagen och cykeln över mig. Och inte nog med det, då jag låg där såg jag också hur bussen började fara! Jag slängde cykeln åt sidan och sprang ut mot vägen, och som tur var så såg chauffören mig så han började bromsa in, och just då jag skulle kliva in i bussen så halkade jag igen.....
Jag skyndade upp med busskortet (som jag fått låna av Simon i fredags för han fick låna mitt), och stämplade av och gick sen och satte mig. Efter fysik-lektionen skulle jag lägga pennan i fickan och kände att någonting saknades, jo busskortet och bankomatkortet! Så en aning panik där ett tag, oja! Men som tur var hade jag Tores nummer så jag ringde honom och bad honom kolla om det låg i bussen, vilket det gjorde, så jag fick tillbaka det några minuter senare, just innan jag skulle träffa Simon för att ge tillbaka hans kort.
Kan ju lova att låna mammas kängor igen går fetbort!

Aja, får väl hoppas på bättre tider idag, det började då nästan helt bra.

3dec08


Jag har gjort slut med rakluggen nu, får bli på sniskan ett tag framöver

RSS 2.0