Nej, ditt namn minns jag sen förut


Jag byter klass, byter skola, borstar tänderna. Jag såg då stadens skola brann, vackert va?

Tillbaka på Länsmansgatan


Nu är jag hemma igen, men om det är äntligen vet jag inte. Det har varit fint i Stockholm (& Karlskoga), och jag har upplevt så mycket nytt. Här hemma är allt som vanligt. Samma väg fram och tillbaka till Ica, samma människor på bussen och samma doft i lägenheten.
Bilden är i alla fall från regnbågsövergångsstället som vi hittade i sthlm. Godnatt!

String


Bild från i söndags då jag och Jeanette satt och drack te på café String i timmar.

Quick love

Åker buss och saknar redan det som varit. Jag åker ifrån bland det finaste jag upplevt, fastän tiden varit så knapp.


Snart väntar Lisa på mig på stationen i Stockholm och jag längtar.

och ingenting är sig likt

Desperat sitter jag här och försöker komma på fyndiga namn på en ny blogg. Jag tror mig vara annars nu, men är jag verkligen det? Det är ju fortfarande jag. Det som tidigare stått i min blogg kanske inte representerar den jag är idag, men ändå någonting jag varit. Varför vill jag radera? Varför vill jag börja på nytt? Någonting poetiskt och med vackra bilder lockar mer än vardagsprat om vad jag gjort under dagen och vad som kommer.

Jag blir spyless när jag tänker på det där för mycket och då ger jag upp efter ett tag. Borde jag ens blogga? Jävla emo-inlägg, men det blir lätt så.

Alldeles snart framme i Stockholm och här lyser solen genom de tunna molnen, ganska fint ljus. Jag ska må bra här, och nu ser jag det långa gräset och längtar efter att få pilla mer på kameran. Skitvackert.

Lisa, får jag fota dig på lördag?


23

Designen är inte okej, men det är i alla fall bättre än det jag hade nyss. Orkar inte mer nu, är sinnessjukt trött, och vill helst bara sova tills mitt paket anländer imorgon. Har köpt en Canon Eos 5D och nu saknas bara ett objektiv. Imorgon åker jag förresten iväg till Stockholm.

Godnatt.

blä

Min design la av. Åh. Och jag orkar inte blogga. Eller visst, men om vad? Jag återkommer, kanske med en annan blogg dessutom. Vi ser väl.


Kent var nog bland de bästa upplevelser jag varit med om. Och jag fyllde år under deras spelning. Det ägde.

(Och förlåt, jag ska snart börja uppdatera bättre.)

RSS 2.0