Vem är det egentligen som bestämmer?

Vi kunde inte fota i eftermiddags, slask genom flickan framför migs converse och genomblöta sockar i skolkorridoren. Ikväll hade allt slask frusit och jag höll på att falla ikull mer än en, två, tre gånger.

Längesen vi sågs ljuder i mina högtalare och jag längtar lite till i helgen. Jag läser gamla konversationer och det sticker till, men nu vet jag hur det är. Nu vet jag egentligen hur allt är. Jag vet även att jag kommer måsta sitta uppe hela natten och pluggapluggaplugga. Jag är ute för sent - som alltid. När lär man sig egentligen?
Pluggvaka med te i alla fall. Jag har lite ont i magen och jag har tänt 15 stycken ljus som äter upp allt syre här inne (kolla, jag kan kemin också).

Godnatt i alla fall, på er som faktiskt tänkt sova lite.


Kommentarer
Postat av: Anna

Självklart får man skriva om olycklig kärlek också :)

2010-10-15 @ 07:18:07
URL: http://omkarlek.blogg.se/
Postat av: anna

fina lovisa!



jag kommer tyvärr inte till återträffen. åh. så himla tråkigt men jag fick blev nominerad till et stipendium på göteborgs poesifestival så jag känner att jag får prioritera det istället. men åh. hoppas ni får det fint. ! kram

2010-10-15 @ 09:28:58
URL: http://www.poetsia.devote.se
Postat av: Petra

fördelen med frusna gator (och frusna hjärtan) är nog att det blir lite lättare att krypa ner under en filt och plugga lite. det är i alal fall vad jag intalar mig när jag försökr lära mig ingridienserna till 20 olika sallader...

2010-10-15 @ 11:03:06
URL: http://desorages.blogg.se/
Postat av: Isa

sv; åh tack söta du! :*

2010-10-15 @ 11:06:31
URL: http://fashion-tourist.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0