romerska arv?

Lagstiftning var ju en av deras påhitt, och eh.. ah

Satt i alla fall och tänkte på lite olika lagar genom tiderna och hur det ser ut i andra religioner osv. Förut fick man t.ex inte bli gravid innan giftemål, och nu för tiden tycker vi att den lagen var ganska löjlig.
Tänk i framtiden hur dom då kommer se på våra lagar som vi har idag, liksom:
"Haha, tänk förr hur det var! Då fick man inte ta saker ifrån varann, och shit, man fick inte våldta folk! Guuud vad konstiga dom var då! Ofta pedofili var straffbart en gång i tiden?!"

Tur jag lever nu isf, och inte i framtiden, usch.


Kommentarer
Postat av: identity

sv: för att min mor och far flyttade ifrån varandra när jag föddes (haha Satan själv kom till världen), nämen... sen bodde jag bara med min morsa tills i 4an då jag flyttade till pappa för hon var alkoholist. och sen i 7an blev jag tillsammans med en kille, och efter något år med honom började min pappa hata honom, så det var ett helvete där också, så då bestämde jag mig för att flytta... till mormor och morfar då :P... men efter ett litet tag där så tog det slut med den killen (blev 3 år tsm)... men då hade jag ju ingenstans att återvända, så då blev det så att jag bodde kvar här. och det ska jag göra tills jag har en egen lägenhet :)



----------

Jag kan inte tänka mig hur det är att förlora någon så nära... :/ så det kommer bli en chock när det väl händer tror jag... jobbigt...:(

2009-09-09 @ 22:30:53
URL: http://identity.blogg.se/
Postat av: linnea

hemskt:(:(:(

2009-09-10 @ 16:58:04
URL: http://ghostflower.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAHAHAH JAA NU MÄRK JAG DE, hade fan skrivi att han va äcklig osv hihi, men nu såg jag att han hade skrivi de där::O hade väl glömt att logga ut... haha:$

2009-09-10 @ 18:49:27
URL: http://chaaalllleeeee.blogg.se/
Postat av: identity

sv: haha jag vettefan om jag har någon bild på mig från högstadiet :O

2009-09-10 @ 21:55:15
URL: http://identity.blogg.se/
Postat av: linnea

HAHAHAHAHA DINOSARIE!!!!!!!!1

ÅH GIFT DEJ BA MEME :]

2009-09-10 @ 22:21:45
URL: http://ghostflower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0