tjugoniotusenJag tog tag i det, och det var svårt. Nu är det bara en massa annat jag måste ta tag i.
Mitt huvud svämmar över och imorgon slutar skolan. Jag borde sova, men jag ska försöka vrida ur mig några meningar till novellen innan.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Lisa

(Jag hoppas du lär dig att lita på människor igen. Tillit är bland det bästa som finns, det befriar. Jag vet inte varför jag blev så cynisk, kan vara att jag omgivit mig med känslokyla. kramar)

2010-06-09 @ 07:38:28
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad är det du tagit tag i som varit så svårt?

2010-06-09 @ 07:38:52
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

härligt med skolavslutning, va?:D//Emma.

2010-06-09 @ 07:53:51
URL: http://www.twoolssonsisters.com
Postat av: Lisa

Aj. Hur kommer det sig? Jag håller på och läser en jätte intressant bok, den handlar om att man ska lita på magkänslan och inte alls gå efter vad hjärnan kokar ihop för otyg. Ett intressant exempel är speed-dejting, dom påstår att man vet de första 3 minuterna om man kan tänka sig vara med någon, det behövs inte ett halvår för det. Kör man på det traditionella sättet och lär känna folk är det lätt att man väljer någon av rationella anledningar (inkomst, umgänge, m.m.) och blir det fel. Var det ungefär det som hände? Magkänslan var fel men huvudet sa ja?(Nu ska du få veta en hemlighet sötaste: Den där söta pojken jag skrev om på bloggen, vi kallar honom R, med honom som var det magkänsla - några sekunder - och jag visste att han var precis en sån som jag skulle vilja träffa igen. Men jag är väldigt skraj. Det är nog inte ens brist på tillit. Det är allt det nya:*Svårt att vara oviss, rädd och delad,

svårt att känna djupet dra och kalla,

ändå sitta kvar och bara darra -

svårt att vilja stanna

och vilja falla.*

som Boye så fint uttrycker det.)

2010-06-09 @ 14:01:28
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

Och vad var det för sjuk du blev (det har du aldrig berättat), det finns en massa som du inte skriver om på bloggen så då är det svårt att få en helhetsbild. (Men jag förstår att det kan vara svårt att berätta vissa saker.)

2010-06-09 @ 14:04:25
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men oj, det låter allvarligt :S

Tycker inte att dina tankar är osammanhängande eller på annat sätt avvikande, och om de är det så tillskriver jag det till ditt sätt att skriva :)Vi får se hur det går med den här nya pojken, känns som om jag är helt avtrubbad efter diverse historier på sistonde med det motsatta könet.kramar om

2010-06-09 @ 23:10:55
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja det är sant:) Vilken grymt fin bild ovan! :)

2010-06-10 @ 17:31:29
URL: http://clundstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0