NovellOkej, nu behöver jag hjälp.
En ny, som handlar om flickan som sakta tar ihjäl en snövit mus och en näktergal och sedan hänger upp dem på väggen i små öglor av svart sytråd.

Vad ska hända? Var befinner hon sig och hur tänker hon? Vad har hänt för att hon ska bete sig som hon gör?

Det står så stilla, men gröna äpplen ska finnas med.Kommentarer
Postat av: Fanny

Sv;

hihi kanske lite, de hjälpte iaf på traven!Det kanske ska handla om hur hon utvecklas som människa att när hon blir äldre å blir mobbad att hon blir så ursinnig och gör samma sak med människor som hon gjort med djuren ;)

2010-06-07 @ 20:55:35
URL: http://faannylicious.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag brukar försöka att tänka på att använda beskrivande ord när jag flätar ihop texten, texturer, färger, dofter, sånt som får texten att leva.Älskar symbolerna (näkergalen, vit mus, svart tråd, äpplen) känns som om du verkligen är påväg någonstans! Underbart vackert och jag har inte läst den (än). Har du tänkt ut vad det är för sorts flicka - vad är det som driver henne? Vem är hon?Ser fram emot att få se den färdiga novellen någon gång ♥

2010-06-07 @ 22:27:33
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Mimmie

jag tänker mig att någon, kanske hennes pappa, har gjort henne illa, och att näktergalen och musen symboliserar något med deras relation. Att hon inte vill inte döda direkt, hon vill dra ut på det för att hämnas för allt han (eller nu vem som gjort något)gjort under så lång tid. Det känns som hennes sätt att visa att hon vunnit i och med att hon hänger upp dom.

Det kanske är hennes sätt att förbereda sig inför det som hon egentligen vill göra..Det är vad jag har tänkt när jag läst delarna av din novell :)

2010-06-11 @ 11:20:09
URL: http://mimmielundinnorbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0