I wish that I was the reason



I morse när jag vaknade var jag trött och grinig. Nu känns det bättre.
Snart börjar jag jobba, och jag hoppas att veckorna går snabbt. Efter en dag hemma är jag redan less på allt katthår som fastnar på mina kläder. Jag är less på alla tider jag måste anpassa mig efter, och personer.
Men samtidigt så är det fint. Jag trivs med en tekopp i handen vid vårt ljusblå köksbord. Lusse jamandes vid stolsbenen och all tid jag har till mina böcker.
På något sätt är det som ett vilorum, och det känns bra att jag alltid är välkommen hit, hur jag än är.

Och Evelina fick mig ännu lite gladare idag på informationsträffen. Förhoppningsvis tar vi med oss kamerorna och far ut och fotar någon gång till veckan eller nästa.

Nu ska jag äta och sen iväg till hotellet. Undrar vad jag får göra idag?

Godnatt. Eller?

Kommentarer
Postat av: Lisa

(Ingen risk. Jag älskar dialekter. Stockholmska är bland det tråkigaste som finns. Jag tycker tom om värmlänska och skånska som alla 08:or tycks hata.) ♥

2010-06-14 @ 11:14:24
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ljusblå köksbord? Det måste vara det finaste som finns (mitt är i trä, saknar mitt vita och det röda, runda jag hade innan det).

2010-06-14 @ 11:15:19
URL: http://artvsfashion.blogg.se/
Postat av: Cajsa

vet inte riktigt...en tjej gör en header till mig...vill inte hålla på och göra eget just nu för jag har inget bra program att jobba i... :P bloggen har sätt crap ut ett bra tag nu. :P

2010-06-14 @ 11:51:24
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Lina*

sv_ tycker du , haha fick precis en komentar att jag ser ut som lindsy lohan ... vet inte riktigt om jag ska hålla med om något hahah

2010-06-14 @ 14:58:03
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Ett vilorum låter helt himmelskt. Jag skulle behöva ett snart. Otroligt mycket att göra. Skönt att läsa att det finns någon som kan ta det lugnt en stund iaf. :)

2010-06-14 @ 16:18:20
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

(Jag har tittat på den där videon flera gånger i rad nu. Texten säger precis allting som jag inte visste att jag ville säga. Lördag är så långt borta men samtidigt så jätte jätte nära. Försöker peppa mig själv med att man bara lever en gång och att man måste vara modig. Men. Jag känner mig så feg.)

2010-06-17 @ 12:39:50
URL: http://artvsfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0